Gallery Info
Gallery Info
ALL-Q™ – Koenzym Q10 jest ważnym związkiem organicznym, który wchodzi w skład każdej komórki naszego ciała i jest niezbędny do wytwarzania energii. Każda komórka w naszym organizmie potrzebuje dużej ilości energii, aby procesy przemiany materii przebiegały bez zakłóceń. W tym celu substancje odżywcze z pożywienia są przetwarzane w swojego rodzaju siłowniach komórek, czyli mitochondriach, w swoistą dla ciała energię. Właśnie na tym etapie rozpoczyna się działanie Q10. Koenzym aktywizuje 95 procent energii naszego ciała. All-QTM jest prawdziwą rynkową rewolucją. Czysty Q10 jest bardzo trudny w zastosowaniu w produktach spożywczych, nie rozpuszcza się dobrze w wodzie i z tego powodu organizm może go zużytkować tylko przy pomocy innych środków. Dzięki długoletnim badaniom udało się ten cenny koenzym otoczyć specjalną matrycą. Tutaj, czyli w All-QTM, znajduje się on w postaci drobno rozłożonych kropelek, które mogą być łatwo wchłonięte w jelitach. All-QTM to forma bardzo łatwo rozpuszczalna w wodzie, w napojach i sokach jest stabilna, ma neutralny smak i nie wymaga zastosowania emulgatorów.
PeptoPro® to hydrolizat białkowy pochodzący z frakcji białek kazeiny z mleka krowiego. Składa się z ~ 85% białka. Białko jest bogate w małe peptydy; ~ 60% osiąga rozmiar poniżej niż 500 Daltonów. Mapowanie molekularne wskazuje, że ~ 7,5% to wolne aminokwasy, ~ 8,5% to dipeptydy, a ~ 39% to tripeptydy.PeptoPro jest przeznaczone głównie do :
- Napojów regeneracyjnych
- Napojów wytrzymałościowych
- Wody fitness i sportowej
- Proszków regeneracyjnych i wytrzymałościowych
- Koktajli gotowych do picia
- Żeli
FruitFlow® – Zdrowy przepływ krwi jest tak samo ważny dla utrzymania silnego układu sercowo-naczyniowego, jak zdrowy poziomu cholesterolu i ciśnienia krwi. Aby taki przepływ utrzymać warto zastosować FruitFlow® – opatentowany, naukowo sprawdzony ekstrakt pomidorowy, który hamuje agregację płytek krwi, znaną przyczynę zawału serca, udaru i zakrzepicy żylnej. Wersje Fruitflow® z syropem i proszkiem są GRAS w USA i nie są uważane za nową żywność w UE, co nadaje im szerokie zastosowanie w żywności, napojach i suplementach.